Opwarmadvies buffetten

2 uur voor aanvang buffet

  •  Plaats de chaving dishes op een stevige ondergrond en vul de buitenste (onderste) bak met kokend heet water. De onderkant van de binnenbak moet het water raken.
     
  • Zet de gevulde binnenbakken erop, laat het folie op de bakken zitten. Plaats de deksels erop.
     
  • Plaats 2 branders onder de ovale dishes en 3 onder de rechthoekige dishes.
     
  • Laat dit 2 uur opwarmen.
     
  • Na 2 uur folie verwijderen, alles even doorroeren en….EET SMAKELIJK!
     
  • Voor het warm houden van het buffet is 1 (of bij rechthoekige dish 2) voldoende.

Feestbuffet

Verwarm uw gerechten en presenteer deze op (voorverwarmde) schalen voor een extra feestelijk effect.

Gerechten in vacuumzakjes 
Laat de inhoud in het zakje en verwarm de gerechten in een pan heet water, net onder de kook, 20 minuten.
Daarna openknippen en in schaal doen.

Aardappelgratin
30 minuten op 175 graden.

Stokbrood
10 minuten op 200 graden.

Overige, koude gerechten, een half uurtje van te voren uit koelkast en op kamertemperatuur laten komen.
 

Diverse pannen (hapjespan, shoarmapan, duopan, etc)

Doe 2 kopjes water op de bodem van de pan.
Plaats de gevulde alu-schaal in de pan.
45-60 minuten verwarmen op stand 1 met de deksel erop.
 

Paasbuffet vlees
Buffet

Van Strien, Keurslager

Hoofdstraat 64
5109AD 'S-Gravenmoer
0162312005
0162314907

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten